Humus

Ingrediente

  • 1 conservă năut bio (sau 200 g năut înmuiat peste noapte și fiert)

  • 2 linguri tahini

  • 1 lingură ulei de măsline

  • 2 căței de usturoi

  • Zeama de la ½ lămâie

  • Sare, piper

  • ½ linguriță chimen măcinat

  • ½ linguriță de semințe de fenicul

  • ½ linguriță de boia

Instrucțiuni

  1. Blenduiește toate ingredientele până obții o pastă cremoasă.

  2. Păstrează puțină zeamă din conservă sau de la fiert și adaugă treptat pentru a ajusta consistența.

  3. Servește cu legume coapte sau crude și cu crackersi.

Sugestii de Servire

  • Ideal ca aperitiv sau mic dejun.


Reteta Humus Sanatos

Mic dejun / Aperitiv

Hummus

Previous
Previous

Budincă de chia cu fructe de pădure

Next
Next

Ouă poșate pe felie de cartof dulce și avocado