Friptură de curcan marinată slow cooked cu salată caldă de conopidă și quinoa și chipsuri kale

Ingrediente

Friptură de curcan

  • 1 pulpă de curcan

Ingrediente marinadă

  • 2 linguri muștar

  • Sare, piper, cimbru, boia dulce

  • 5 căței de usturoi pisați

  • 1 lingură ulei de măsline

Mod de preparare friptură de curcan

  1. Amestecă toate ingredientele pentru marinadă și unge pulpa de curcan.

  2. Lasă la marinat 2-3 ore în frigider.

  3. Îmbracă pulpa în hârtie de copt și bag-o la cuptor la 140-150 grade timp de 4 ore.

  4. Scoate folia și bag-o din nou la cuptor pentru încă 20 de minute la 180 grade.

Ingrediente salată caldă de conopidă cu quinoa

  • ½ conopidă

  • 1 ardei gras mare

  • 3 linguri măsline

  • 1 cană quinoa fiartă

  • Sare, piper

  • 1 lingură unt ghee

Mod de preparare salată caldă de conopidă cu quinoa

  1. Înmoaie ½ cană de quinoa crudă timp de 3-4 ore sau peste noapte. Fierbe cu puțină sare timp de 10 minute.

  2. Rupe conopida buchețele și fierbe-o timp de 3-4 minute.

  3. Topește untul ghee într-o tigaie și adaugă pe rând toate ingredientele. Călește-le câteva minute, astfel încât să rămână crocante.

Ingrediente chipsuri kale

  • 1 mănunchi frunze kale

  • Ulei, sare, usturoi granulat

Mod de preparare chipsuri kale

  1. Spală frunzele de kale și înlătură tijele.

  2. Pune-le într-o tavă cu hârtie de copt, presară sare, piper și usturoi granulat. Stropește-le cu ulei.

  3. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 10-15 minute.

Sugestii de Servire

  • Fel Principal
    Friptură de curcan marinată slow cooked

  • Salată Caldă
    Salată caldă de conopidă cu quinoa

  • Gustare
    Chipsuri Kale


Reteta Curcan Marinata Conopida Quinoa Kale

Fel Principal

Friptură de curcan marinată slow cooked cu salată caldă de conopidă și quinoa și chipsuri kale

Salată Caldă / Gustare

Salată caldă de conopidă cu quinoa

Chipsuri Kale

Previous
Previous

Supă cremă de roșii

Next
Next

Stir Fry de Curcan