
Friptură de curcan marinată slow cooked cu salată caldă de conopidă și quinoa și chipsuri kale
Ingrediente
Friptură de curcan
1 pulpă de curcan
Ingrediente marinadă
2 linguri muștar
Sare, piper, cimbru, boia dulce
5 căței de usturoi pisați
1 lingură ulei de măsline
Mod de preparare friptură de curcan
Amestecă toate ingredientele pentru marinadă și unge pulpa de curcan.
Lasă la marinat 2-3 ore în frigider.
Îmbracă pulpa în hârtie de copt și bag-o la cuptor la 140-150 grade timp de 4 ore.
Scoate folia și bag-o din nou la cuptor pentru încă 20 de minute la 180 grade.
Ingrediente salată caldă de conopidă cu quinoa
½ conopidă
1 ardei gras mare
3 linguri măsline
1 cană quinoa fiartă
Sare, piper
1 lingură unt ghee
Mod de preparare salată caldă de conopidă cu quinoa
Înmoaie ½ cană de quinoa crudă timp de 3-4 ore sau peste noapte. Fierbe cu puțină sare timp de 10 minute.
Rupe conopida buchețele și fierbe-o timp de 3-4 minute.
Topește untul ghee într-o tigaie și adaugă pe rând toate ingredientele. Călește-le câteva minute, astfel încât să rămână crocante.
Ingrediente chipsuri kale
1 mănunchi frunze kale
Ulei, sare, usturoi granulat
Mod de preparare chipsuri kale
Spală frunzele de kale și înlătură tijele.
Pune-le într-o tavă cu hârtie de copt, presară sare, piper și usturoi granulat. Stropește-le cu ulei.
Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 10-15 minute.
Sugestii de Servire
Fel Principal
Friptură de curcan marinată slow cookedSalată Caldă
Salată caldă de conopidă cu quinoaGustare
Chipsuri Kale
Fel Principal
Friptură de curcan marinată slow cooked cu salată caldă de conopidă și quinoa și chipsuri kale
Salată Caldă / Gustare