Supă cremă de roșii

Ingrediente

  • 500 g roșii coapte

  • 1 ardei gras roșu

  • 2 cepe roșii medii

  • O căpățână de usturoi

  • 2 linguri ulei de măsline

  • 1 lingură busuioc uscat

  • Sare, piper

Mod de preparare

  1. Taie legumele în jumătate și pune-le la cuptor, stropite cu ulei de măsline. Coace la 180 grade pentru 20-30 de minute.

  2. După ce s-au copt, pune legumele în blender, adăugând doar miezul usturoiului, și blenduiește până obții o cremă.

  3. Adaugă piureul obținut la o bază de supă de legume sau supă de oase.

Sugestii de Servire

  • Ideală pentru o cină ușoară, chiar și în perioada de detox.


Reteta Supa Crema Rosii

Supă

Supă cremă de roșii

Previous
Previous

Salată verde cu sfeclă și castravete

Next
Next

Friptură de curcan marinată slow cooked cu salată caldă de conopidă și quinoa și chipsuri kale