Salată caldă de cartof dulce cu fasole roșie și varză kale

Ingrediente

  • 2 cartofi mici

  • ½ conservă fasole roșie

  • 5-7 frunze kale

  • 2 linguri ulei de măsline

  • Sare, piper

  • Zeama de la ½ lămâie

  • Semințe de chimion (opțional)

Mod de preparare

  1. Curăță cartoful și taie-l cubulețe.

  2. Călește cartoful în ulei de măsline.

  3. Când începe să se înmoaie, adaugă fasolea roșie și condimentele. Lasă la călit încă 5 minute.

  4. Adaugă frunzele de kale și lasă-le la foc mic, cu capacul pus, timp de 2-3 minute.

  5. Adaugă zeama de lămâie și oprește focul.

Sugestii de Servire

  • Se poate servi cu quinoa sau alte cereale pentru un aport complet de proteine vegetale.


Reteta Salata Cartof Dulce Fasole Rosie Kale

Salată caldă

Salată caldă de cartof dulce cu fasole roșie și varză kale

Previous
Previous

Quiche cu spanac și roșii (gluten free, lactose free, egg free)

Next
Next

Salată verde cu sfeclă și castravete